Niet te
filmen
Of toch wel?

Video event TechForFuture

Bijeenkomsten & evenementen

Opdrachtgever: TechForFuture (TFF), Centre of Expertise HTSM Oost.

Doelstelling

Organiseer een event om de onderzoeksprojecten van TFF op een aantrekkelijke manier te presenteren. Met dit evenement wil TFF onder andere de maatschappelijke waarde van onderzoek en onderwijs benadrukken.

Aanpak

Hoe laat je de mogelijkheden van toegepast onderzoek én de innovatiekracht van Oost-Nederland  zien aan een breed publiek? Deze vraag stond centraal tijdens brainstormsessies met de opdrachtgever over de insteek van het evenement. Hieruit werd het idee van een video event geboren. Verschillende videocompilaties brengen complexe informatie op een verhalende en beeldende wijze over op het publiek. Bovendien is het een mooie manier om alle onderzoeken van TFF op een eenduidige manier te presenteren. Camerik Voortman organiseerde het event, interviewde lectoren, deed de projectbegeleiding van de videocompilaties én de PR eromheen.  

Resultaat

Met de verschillende videocompilaties kregen hightech projecten uit Oost-Nederland een podium. Bezoekers waren erg te spreken over het video event. Een greep uit de reacties kun je bekijken in de aftermovie van het event. 

"Met dit video event hebben we laten zien wat mogelijk is met toegepast onderzoek en wat Oost-Nederland allemaal doet op technisch vlak. Hiermee hebben we de regio als hightech gebied op de kaart gezet." 

Alexander Jansen, managing director

Bel 0513 64 00 17
of volg ons op

K.R. Poststraat 7
8441 EL Heerenveen
T 0513 64 00 17
E info@camerikvoortman.nl