9 mei 2017 Door Miranda

Een vormgevers­oog staat altijd op scherp

Als je een aantal jaren als vormgever werkt, denk je niet meer zo na over je werkwijze. Het gaat vanzelf. Vormgever ben je niet alleen achter de Apple, dat ben je overal.

Ik beoordeel het ontwerp van de folders die bij mij op de deurmat vallen, op straat bekijk ik elke rondwegposter en ik erger me groen en geel aan slecht geplaatste afbreektekens in tijdschriften. Ik weet dat ik hierin niet de enige ben; een vormgeversoog staat altijd ‘aan’. Blijkbaar hoort dat bij het vak. Ik vind het ook niet erg, het houdt me juist scherp! Ben je benieuwd naar de blik van een vormgever? Hieronder zie je mijn kijk op het vak.

Reacties

Het laatste nieuws

Twist of Sinne

Deze infographic over het jaarverslag van Sinne kinderopvang zorgt voor verbeelding! Voor verschillende opdrachtgevers doen wij de vormgeving van hun jaarverslag. Dit jaar mochten we niet alleen het jaarverslag van Sinne kinderopvang vormgeven,...

Bel 0513 64 00 17
of volg ons op

K.R. Poststraat 7
8441 EL Heerenveen
T 0513 64 00 17
E info@camerikvoortman.nl